Česta pitanja

Duhovnost, u skladu s vama. Suvremena. Dostupna. Individualna. Ovo je vaš put do sebe, bez grubih obrazaca.

Kako se registriram?

Jednostavno unesite svoje ime i e-mail adresu u prozor za registraciju na stranici. To je sve.

Kada i gdje se održava kongres?

Kongres se održava u udobnosti vašeg doma. U razdoblju od 20.05. do 24.05.2020. dobiti ćete e-mail svaki dan u 5:00 ujutro sa poveznicom (linkom) na pripadajuće video materijale za taj dan.

Koliko dugo su dostupni besplatni video zapisi?

Materijale možete gledati 48 sati potpuno besplatno, opušteno, na vašem računalu, mobilnom telefonu, prijenosnom računalu ili tabletu. Ako želite trajno spremiti videozapise, tada možete kupiti cijeli paket i preuzeti ga.

Da li je sudjelovanje 100% besplatno?

Da, vaše sudjelovanje je 100% besplatno.

Na kojem su jeziku materijali?

Program je istodobno dostupan na hrvatskom (sinkronizirano) te na engleskom i njemačkom (s hrvatskim titlovima) tako da svi mogu uživati u njemu bez jezične barijere. Sve su verzije dostupne istovremeno - ne morate birati.

Zašto je tako puno govornika? Ne mogu pogledati sve za 5 dana:

Svjesni smo da je toliku količinu video i audio materijala gotovo nemoguće proći tijekom ovih 5 dana.

Naša ideja je pružiti vam "buffet" najboljih svjetskih stručnjaka, a vi možete sami odabrati predavače čije poruke vas najviše privlače. Tako ćete naći svoj osobni pristup duhovnosti.

Kako bismo vam ovaj izbor malo olakšali, ispod svakog videa staviti ćemo kratku biografiju predavača, da jednostavnije dođete do informacija. Također, preporučamo da poslušate i pogledate materijal barem na 2-3 minute i zatim odlučite zanima li vas do kraja.

Gdje mogu vidjeti koji će predavač održati svoje predavanje i kada?

Svakog jutra oko 5 sati primiti ćete naš e-mail s popisom predavača i rasporedom za taj dan. Stoga obavezno provjerite svoju dolaznu poštu.

Kako mogu podijeliti informaciju o ovom kongresu sa svojim prijateljima?

Nakon registracije vrlo jednostavno možete preporučiti kongres pritiskom na tipku. Čak ćete biti nagrađeni sjajnim nagradama za ovu preporuku. Pojedinosti o svemu ćete pronaći nakon prijave.

Imam veliki doseg i utjecaj ( e-mail listu / društvene medije /jako posjećenu web stranicu / novine ili časopis itd.) i želio bih profesionalno oglašavati kongres. Što moram učiniti?

Za vas smo napravili partnerski program gdje se možete prijaviti kao affiliate partner i dobiti proviziju za svaki prodani paket predavanja. Za sve informacije i prijave javite nam se na: marketing@petrabrzovic.com

Koje su teme pokrivene?

Sve teme vezane za duhovnost. Evo i popisa obrađenih tema:

 • Svjesnost
 • Iscjeljenje
 • Meditacija
 • Senzitivnost
 • Medijalnost
 • Intuicija
 • Ozdravljenje
 • Hipnoza
 • Šamanizam
 • Anđeli
 • Motivacija
 • Osobni razvoj
 • i mnoge druge teme ..

Kakve veze Petra Brzović ima sa flow! summitom?

Kao voditelj projekta i partner u YOUnity Croatia pratiti će vas kroz flow! summit, svakodnevno vam slati e-mailove, videozapise s objašnjenjima u kojima možete pronaći svoj put. Uz nju, naš tim YOUnity Croatia provjeravati će i vaše komentare te odgovarati na vaše prijedloge za poboljšanje. Nakon prijave, od nje ćete dobiti videozapis dobrodošlice... A Petru moći ćete pratiti i kao predavača u Summitu! Svakako pogledajte što vam ima za reći 😉

Imate pitanja?

Rado ćemo vam pomoći, pišite nam na:

croatia@younity.one

Pratite nas i na Facebooku:

https://www.facebook.com/psionlinehrvatska/

Psi Online
Hagnaustrasse 27
4132 Muttenz
Schweiz
www.psionline.info